Фестиваль студентської науки

May 4, 2023

   2 травня 2023 року розпочався І етап Фестивалю студентської науки, який триватиме до 12 травня. На фестивалі було представлено студентські наукові роботи старостами 5 гуртків факультету аграрного менеджменту.
   Роботу гуртка “Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні” представила староста гуртка Єлизавета Козуб та Іван Жуков студенти 1 курсу факультету аграрного менеджменту.
   Єлизавета познайомила слухачів із науковою діяльністю гуртка, яка спрямована на розширення наукового потенціалу, формування навичок науково-дослідної діяльності, що допоможе студентам набути спеціальних знань необхідних для формування розвитку економічної культури, економічного мислення, самостійного оцінювання стану національної економіки, стабільного економічного зростання України, а також вміння дивитись на економічні проблеми сьогодення із наукової точки зору та приймати обґрунтовані рішення.
   Іваном було відмічено, що у протягом 2022-2023 навчального року студентський гурток «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні» у своєму складі налічує 19 постійно діючих студентів-гуртківців ОС «Бакалавр» напряму підготовки «Облік і оподаткування», «ПТБД» економічного факультету та «Маркетинг» факультету аграрного менеджменту, а також було залучено студентів (не членів гуртка) у кількості 19 осіб.
   Протягом 2022/2023 року до роботи гуртка було залучено працівників кафедри економічної теорії, які розповіли гуртківцям про особливості макроекономічних аспектів стабільного економічного зростання в Україні, про розвиток біоенергетичного потенціалу в сільського господарстві України.
   У рамках роботи наукового гуртка «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні» студенти активно приймали участь у конференціях, вебінарах, круглих столах. Результати наукової діяльності члени гуртка висвітлювали у тезах. Гуртківці були учасниками І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з Економічної теорії, на якій Борохович Катерина, Багата Іванна зайняли ІІІ місце.
   Наукові дослідження гуртка «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні» за 2022-2023 навчальний рік проводились відповідно до затвердженого плану-графіку роботи гуртка. Були зазначені також стратегічні напрямки та план розвитку гуртка на 2023-2024 н.р.
   Нові дослідження студентів допоможуть краще їм оволодіти теоретичними знаннями у сфері наукових досліджень і дослідницькими вміннями, усвідомити їхню роль у процесі формування їхньої майбутньої професійної діяльності, забезпечити високий ступінь самостійності під час наукової діяльності, а продуктивна взаємодія між студентами, куратором гуртка та викладачами кафедри економічної теорії із їх високим рівнем науково-дослідницької компетентності допоможе їм у реалізації їх наукових проектів.
   Побажаєм успіху студентам гуртка у їхніх науковій праці.
   Не гайте ентузіазму в освоєнні нових знань і інтересу до життя!
   Будьте попереду, будьте в тренді, у відмінній формі і відмінному настрої. Нехай все виходить так, як Ви задумали, нехай кожен день дарує нові знання і великі можливості для втілення мрії.

Оксана Пащенко,
доцент кафедри економічної теорії






 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook