Співробітники кафедри годівлі тварин та технології кормів ім.П.Д.Пшеничного нагороджені з нагоди 100-річчя факультету тваринництва та водних біоресурсів

27 жовтня 2021, 11:50

    З нагоди 100-річчя факультету тваринництва та водних біоресурсів найкращі співробітники кафедри годівлі тварин та технології кормів відмічені цінними відзнаками.

   Серед них завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук, професор Сичов Михайло Юрійович, відзначений Почесною грамотою за заслуги перед Національним університетом біоресурсів і природокористування України та з нагоди 100-річчя заснування факультету тваринництва та водних біоресурсів. До слова, проф. Сичов М.Ю. багато років очолював факультет та зробив вагомий внесок у підготовку фахівців галузі тваринництва.

   Подякою від Прем’єр-Міністра України нагороджений, доцент кафедри, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Кондратюк Вадим Миколайович. Кондратюк В.М. довгі роки очолював факультет раніше та посів вагоме місце у розбудові, реструктуризації факультету і зміцненні матеріально-технічної бази.

    За плідну багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки, підготовку висококваліфікованих кадрів для аграрної галузі та високий професіоналізм подякою Київського Міського Голови відзначений доцент кафедри, кандидат сільськогосподарських наук Ільчук Ігор Іванович.

  Кандидат сільськогосподарських наук, доцент Уманець Дмитро Петрович нагороджений подякою Національного університету біоресурсів і природокористування України, за заслуги перед університетом та з нагоди 100-річчя заснування факультету тваринництва та водних біоресурсів.

   Доктори сільськогосподарських наук, професор кафедри Кривенок Микола Якович та начальних наукової частини університету, професор Отченашко Володимир Віталійович, саме у цей день отримали дипломи член-кореспондентів Національної академії аграрних наук.

   Отже, Вітаємо колег кафедри та переконані, що отримані цінні нагороди стимулюватимуть до подальшої наполегливої роботи на благо факультету та університету.

Доцент кафедри годівлі тварин
та технології кормів ім.П.Д.Пшеничного,
кандидат сільськогосподарських наук
Голубєва Тетяна Анатоліївна

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook