РЕГІНА ТАРАПОНОВА ПЛАНУЄ ЗДОБУТИ ВИЩУ ОСВІТУ НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ НУБіП УКРАЇНИ

29 жовтня 2021 року
Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого

Випускники шкіл серйозно задумуються над вибором свого майбутнього. Одна з них, учениця випускного класу Васильківської загальноосвітньої школи № 7 Регіна Тарапонова, планує здобути вищу освіту в Національному університету біоресурсів і природокористування України на факультеті ветеринарної медицини.

 

– Регіно, чи є у вас мрія?
Мрія є. Я хочу стати студенткою факультету ветеринарної медицини і сподіваюся, що так воно і буде. Мрію успішно закінчити факультет, здобути фах лікаря ветеринарної медицини та займатись улюбленою справою. Надіюся стати висококваліфікованим спеціалістом і надавати допомогу тваринам.
– Чим вам подобається ця спеціальність і саме НУБіП України?
Щоб ознайомитися з цією професією більше, я пішла в одну з ветеринарних клінік свого міста в якості волонтера. Допомагала лікарям доглядати за тваринами, спостерігала як вони проводять операції. Навчання саме у Національному університеті біоресурсів та природокористування України зможе втілити мою мрію, оскільки здавна цей заклад славиться високим рівнем підготовки фахівців і нині займає провідні позиції серед усіх вишів України.
Після знайомства з офіційним сайтом та розповідями багатьох знайомих я переконана, що НУБіП України – найкращий університет для здобуття вищої освіти і самореалізації. Саме в цьому університеті я зможу втілити свою мрію, оскільки здавна цей заклад славиться високим рівнем підготовки фахівців і нині займає провідні позиції серед усіх вишів України.

– Чого Ви очікуєте від навчання в університеті?
Я впевнена, що в університеті на мене очікують кваліфіковані викладачі, я заходила в лекційні аудиторії, була присутня на деяких практичних заняттях та бачила з яким бажанням працюють студенти.

Я побувала в міжкафедральній навчально-науковій лабораторії ветеринарно-діагностичних досліджень, де завідувач кафедри, доктор ветеринарних наук, професор Віктор Томчук та завідувач лабораторії, доцент Валерій Цвіліховський розповіли про новітні розробки та навчальні технології, показали сучасні прилади якими користуються студенти при проведенні досліджень, я в захваті від практичних занять які проводить професор Валентин Карповський, також я відвідала клініку «Ветмедсервіс», де завідувач В’ячеслав Соломон показав спеціалізовані кабінети та лабораторії, в яких студенти набираються практичного досвіду. Сподіваюся, що моя мрія здійсниться і я буду навчатися на цьому факультеті.

Бажаємо Регіні успішно скласти випускні іспити та стати студенткою факультету ветеринарної медицини НУБіП України.

Олена Журенко,
доцент кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М. Ф. Гулого

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook