Відкрита лекція з дисципліни «Міжнародні організації»

30 жовтня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

       28 жовтня 2021 року доцентом кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Голомша Наталією Євгеніївною була проведена відкрита лекція для студентів 3 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Менеджмент» з дисципліни «Міжнародні організації» на тему «ООН та міжнародне економічне співробітництво»

      

Під час лекції студенти ознайомилися з історією створення Організації Об’єднаних Націй, цілями та принципами її діяльності, структурою даної міжнародної організації, особливостями роботи її органів. Особлива увага була приділена діяльності органів ООН в сфері міжнародного економічного співробітництва.

На лекції були присутні представники професорсько-викладацького складу кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД, які відзначили різноманітність методів та прийомів подання лекційного матеріалу. Зокрема, для активізації студентів лектором було проведено цікаву гру про ООН на платформі Kahoot.

Заняття було проведене на високому науково-методичному рівні й одержало схвальні відгуки, зокрема відзначено професіоналізм лектора, вміння зосередити увагу студентів на основних положеннях лекційного матеріалу, створити творчу та робочу атмосферу.

Альона Гребеннікова

доцент кафедри адміністративного

менеджменту та ЗЕД

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook