Атестація аспірантів кафедри

23 жовтня 2021 року

   19 жовтня 2021р. відбулася атестація аспірантів, що виконують дисертаційні роботи під керівництвом НПП кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології за освітньо-науковою програмою "Заразна патологія тварин" підготовки доктора філософії зі спеціальностей 211 – «Ветеринарна медицина».

   Аспіранти на засіданні кафедри представляли свої здобутки у презентаціях, супроводжували їх доповідями, активно відповідали на запитання НПП кафедри та оголошували плани на майбутній рік. Було заслухано Березенко А.С., Самойленка М.Є., Постоєнко Г.В., Москаленко Л.О., Архипенко А.Ю., Безпалькка О.О. Шайко А.О. На засіданні були присутні наукові керівники аспірантів які засвідчили виконання індивідуального плану аспірантами.

   Не можна не відмітити емоції аспірантів 2021 року вступу (Максим Боднар, Дмитро Дубіна, Наталія Щур, Ганна Петькун та Олександр Ревнівцев), котрих урочисто представили кафедрі, дали слово для презентації своєї теми дисертаційної роботи та очікуваних результатів дослідження. Наукові керівники щойно представлених аспірантів оцінили актуальність тем їх дисертаційних робіт та звернулися до кафедри з проханням затвердити теми. Кафедра одноголосно їх у цьому підтримала.

   Після заслуховування НПП кафедри одноголосно затвердили звіти аспірантів та рекомендуватиме вченій раді факультету ветеринарної медицини атестувати усіх аспірантів кафедри.

Секретар кафедри Олександр Мартинюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook