Відкрита лекція Бойко Ольги Анатоліївни

26 жовтня 2021, 11:50
Кафедра фізіології, біохімії рослин та біоенергетики

            У вівторок, 26 жовтня 2021 р. доцентом кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики, д.б.н. Ольгою Анатоліївною Бойко проведено відкриту лекцію для студентів факультету захисту рослин, біотехнологій та екології ОС Бакалавр за спеціальністю – 162 «Біотехнології та біоінженерія», з дисципліни «Промислове культивування водоростей та грибів» на тему «Технологія культивування макроміцетів – гумусових сапротрофів». Лекція проходила онлайн, на платформі CiscoWebex, на третій парі й розпочалася вчасно об 11:50.

Лекція була присвячена технології культивування їстівних грибів, а саме етапам вирощування посівного матеріалу (міцелію) та способам отримання плодових тіл. Було акцентовано увагу на біологічних і морфологічних особливостях грибів – макроміцетів гумусових сапротрофів, на будові та обладнанні споруд для вирощування грибів на прикладі зарубіжних технологій та в Україні.

 

 

 

На відкритій лекції були присутні завідувач кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Прилуцька С.В., доцент кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Лобова О.В., доценти кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики Дрозд П.Ю., Нестерова Н.Г., Ткаченко Т.А. та старший викладач Дащенко А.В.

Студенти та присутні колеги позитивно оцінили лекцію Бойко О.А. та відзначили високий науково-методичний рівень володіння матеріалом.

 

 

 

Секретар кафедри,

доцент Бабицький А.І.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook