ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ВІДВІДАЛИ ГУРТОЖИТОК ТА ПОСПІЛКУВАЛИСЯ ЗІ СТУДЕНТАМИ

4 листопада 2021 року
     Незважаючи на пандемію, навчальний рік охоплює вектори, як освітнього так і виховного процесів. Студенти, потребують постійної уваги з боку кураторів груп в розрізі рішення вченої ради механіко-технологічного факультету, стосовно організації освітньо-виховного процесу у цей складний період.
      Одним з основних напрямків, який весь час залишається в полі зору кураторів та адміністрації механіко-технологічного факультету – активізація навчальної діяльності студентів випускних курсів. Це самоосвіта та підготовка до ЕВІ з іноземної мови при вступі на ОС «Магістр», навчальний процес та підготовка до написання випускної роботи ОС «Бакалавр», а також проживання у гуртожитку, благоустрій, дотримання протиепідемічних заходів у кімнатах, місцях загального користування і головне це – особисте спілкування студент-куратор та куратор-студент. Адже студенти повинні жити в здоровому морально-психологічному кліматі, встановлювати нормальні стосунків в мікроколективах, які розміщуються в житлових кімнатах студентського гуртожитку. Не забуваймо і про те, що студенти мають вести здоровий спосіб життя. До цієї сфери відноситься і систематичне харчування, і дотримання санітарного стану кімнат а також заняття спортом.

     Наприкінці жовтня викладачі кафедри охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві доцент Олег Заболотько та старший викладач Світлана Потапова згідно графіку, затвердженого адміністрацією механіко-технологічного факультету відвідали 5 гуртожиток. Був встановлений особистий контакт з мешканцями кімнат 314, 114, та 236 і 246 проведена бесіда на відповідні питання. Приділено увага активізації роботи студентів стосовно закриття заборгованості по окремим предметам та виконання умов контракту. Також куратори обговорили з студентами питання підготовки випускної бакалаврської роботи та плани стосовно вступу в магістратури.
      Зустрічі з студентами відбулися в теплій та дружній атмосфері.

Потапова С.Є., Заболотько О.О. куратори груп 1904ст та 1903ст
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook