ПОСТЕРНА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ ОСВІТНЬОЇ ПРОГРАМИ «ЕЛЕКТРОЕНЕРГЕТИКА, ЕЛЕКТРОТЕХНІКА, ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА»

5 листопада 2021 року

Традиційно, напередодні захисту випускних магістерських робіт, в НУБіП України проходить постерна конференція, на якій магістри 2-го року навчання звітують про результати досліджень, що проводились в рамках індивідуальних наукових тематик.


В зв'язку з пандемією навчальний процес переведений на дистанційну форму, тому конференція проводилась в дистанційному режимі. На кафедрі електротехніки, електромеханіки та електротехнлогій, відповідно до графіку, конференція проводилась 5 листопада 2021 року. Магістри разом з керівниками представляли основні положення своїх робіт у вигляді постера та презентації до нього. Майбутні випускники після доповіді відповідали на питання викладачів та своїх колег, активно дискутували по найбільш цікавих і часто гострих положеннях представлених результатів.

На конференції було представлено 22 роботи студентів. Роботи стосувались сучасних тенденцій розвитку та удосконаленню засобів діагностування електротехнічного обладнання, автоматизованого частотно-керованого асинхронного двигуна, систем автоматизованого електрообладнання у тваринницьких приміщеннях та ін.

В дружньому діалозі кожній із них була дана належна оцінка, відмічені сильні і дискусійні моменти. На завершення, підводячи підсумки конференції, завідувач кафедри проф. А.В. Жильцов подякував всім учасникам, що взяли участь у роботі, а майбутнім випускникам побажав належним чином завершити свої роботи і з врахуванням всіх зауважень і побажань достойно представити кафедру під час захисту робіт перед екзаменаційною комісією.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook