Викладачі кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології завершили перший етап з циклу навчань для тренерів від FAO

6 листопада 2021, 20:24

   На базі ННІ неперервної освіти і туризму та факультету ветеринарної медицини з дотриманням карантинних обмежень 4 та 5 листопада 2021 року пройшла друга серія першого етапу навчань для тренерів із організації симуляційних вправ для реагування на надзвичайні ситуації, спричинені транскордонними хворобами тварин. Дана навчальна програма підготовлена в рамках проекту технічної підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН і Європейського банку реконструкції та розвитку «Здоров’я тварин, безпечність харчової продукції та програми гарантування її якості».

   Слухачами навчань для теренерів є працівники центрального апарату Держпродспоживслужби та викладачі факультету ветеринарної медицини НУБІП України. Кафедру епізоотології, мікробіології і вірусології НУБіП України на цьому заході представляли: Володимир Мельник, Віталій Недосєков, Микола Радзиховський, Віктор Литвиненко, Олександр Мартинюк, Максим Жуковський.

   До викладання залучені кращі фахівці в рамках проекту ФАО ООН:

  • Юрченко Оксана, координатор проектів ФАО в Україні;
  • Рєвнівцев Олександр, л.в.м., експерт з питань здоров’я та транскордонних захворювань сільськогосподарських тварин ФАО;
  • Башинський Віталій, експерт з питань ветеринарії та безпечності харчових продуктів ФАО;
  • Поліщук Володимир, національний консультант ФАО, IT/GIS фахівець, епізоотолог.

   Друга серія першого етапу навчань для тренерів із організації симуляційних вправ для реагування на надзвичайні ситуації, спричинені транскордонними хворобами тварин була присвячена розслідуванню випадків та спалахів інфекційних хвороб тварин, масових отруєнь тварин та наслідків стихійного лиха.

   На знак закінчення першого етапу навчань директор ННІ неперервної освіти і туризму Олена Ковальова в дружній та позитивній атмосфері вручила сертифікати про підвищення кваліфікації. 

Максим Жуковський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook