Виставка "Фрукти. Овочі. Логістика 2021"

20 лютого 2021 року

«Фрукти. Овочі. Логістика» вже багато років є визначною подією у житті аграрного сектору України. 2021 рік не став виключенням. Виставка, яка проходила в МВЦ 16 - 18 лютого 2021 року, стала своєрідним святом для представників АПК України.

На виставці були представлені останні досягнення та інновації світового та вітчизняного аграрного сектора: сільськогосподарська техніка, сучасні технології овочівництва та промислового садівництва,​ добрива​ і засоби захисту рослин, логістика та зберігання, переробка та упаковка, інформаційні технології та агросервіс.

На жаль, світова пандемія внесла корективи у проведення цієї виставки. Але, не зважаючи на те, що більшість студентів зараз знаходиться далеко від столиці, студенти першого курсу, 6 та 7 груп не оминули цю подію і відвідали виставку. 

 

Приємно, що студенти усвідомлюють важливість таких заходів для подальшого кар’єрного зростання. Найбільший на Україні виставковий проект сучасних аграрних технологій в овочівництві, промисловому садівництві та виноградарстві - це презентація технологічного та інвестиційного потенціалу плодоовочевої галузі, який є одним з найбільш ефективних інструментів розвитку галузі та популяризації плодоовочевого бізнесу для молоді, що має практичну спрямованість для впровадження у виробництво передового досвіду організації промислового плодоовочівництва та садівництва. Тому, віримо, що ця подія, навіть не зважаючи на карантинні обмеження, стала ще одним важливим кроком у системі підготовки фахівців аграрної сфери.
 
Кравченко О.О., Прокопчук Н.М., куратори 6 та 7 груп 1 курсу агробіологічного факультету,
Шуляченко Антон та Мохно Дмитрій, студенти

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook