Дистанційне завершення навчального семестру студентів ОС «Магістр» 2-го року навчання спеціальності «Екологія» в умовах чергової пандемії Covid-19

7 листопада 2021 року

 Освітній процес в останній семестр для студентів ОС «Магістр» зі спеціальності «Екологія» є вагомим та досить відповідальним перед початком екзаменаційної сесії. Студентам потрібно не лише підготувати попередні рукописи їхніх дипломів для проходження плагіату, але й здати вчасно всю сесію.

З метою ефективного засвоєння професійних знань та вмінь, а також повторення отриманих матеріалів під час навчання в магістратурі були організовані інтерактивні заняття для магістрів з освітньої програми «Екологія та охорона навколишнього середовища», «Екологічний контроль та аудит». Зокрема 1-2 листопада 2021 року були проведенні онлайн заняття для студентів ОП «Екологічний контроль та аудит» з дисципліни «Професійна екологічна діяльність експерта». На них магістри мали змогу продемонструвати отримані знання та обґрунтувати власні позиції щодо вирішення екологічних проблем та можливостей працевлаштування у сфері екології.

Магістри 2-го року ОП «Екологія та охорона навколишнього середовища» з метою закріплення отриманих знань та вмінь в рамках навчальної дисципліни «Агроекологічний контроль та управління» спробували себе у ролі «управлінців» з різних сфер діяльності. Так, були організовані три групи: управлінці водними ресурсами, управлінці земельними ресурсами та управлінці відходами. Кожна група повинна була надати обґрунтувати основні аспекти управління в даній галузі, виступити як управлінець з боку однієї організації об’єктів господарської діяльності, а також продемонструвати розроблені шляхи вирішення екологічної проблеми у своїй галузі дослідження. Під час висвітлення відповідей, кожна група проявила екологічний інтелект та обізнаність у проблемі дослідження, показала засвоєнні знання та навички, продемонструвала шляхи вирішення та запропонувала варіанти подолання екологічної кризи.

 

Для проведення даних інтерактивних онлайн занять з метою закріплення отриманих знань та вмінь, були використані такі програмні забезпечення як padlet.com, wordwall.net та kahoot. Для повторення отриманих знань були використані матеріали представлені в системі elearn та опубліковані статті в google scholar.

 

 

Віта Строкаль, лектор,

доцент кафедри екології агросфери та

екологічного контролю 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook