Організація виховних моментів зі студентською молоддю в умовах дистанційного навчання

9 листопада 2021 року

Виховання – багатогранний і складний процес, значення якого неможливо переоцінити. Він передбачає формування у студентів єдиної системи цінностей і соціальних компетенцій.

8 листопада 2021 року, відбулася виховна година зі студентами 4 курсу 3 групи спеціалізації «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту та наставником, доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сухановою А.В., де було обговорення одне з головних питань на сьогоднішній день – це стан здоров’я студентів, відвідування занять та атестація.

Одним з болючих питань студентів було рекомендації щодо подальшого їхнього проживання в гуртожитку. Адже всі ми розуміємо, що такі перестороги відбуваються тільки з однією метою – убезпечити їх від захворювання та розповсюдження коронавірусу COVID-19.

Не оминуло і питання подальшого навчання. Як буде відбувати онлайн чи офлайн? Алла Валеріївна наголосила, щоб не забували відвідувати заняття зі включеними камерами та здавати завдання в E-learn вчасно.

Також наставник Суханова А.В. обговорила зі студентами питання атестації та не атестації студентів. По яким причинами майже половина студентів, не отримали атестацію з деяких предметів.

А також було обговорено питання про відвідування підготовчих курсів з іноземної мови в університеті, для подальшого успішного складання ЄВІ.

І на завершення, наставник ще раз поінформувала студентів, про дотримання санітарно-гігієнічних норм в умовах пандемії коронавірусу COVID-19 як в гуртожитку (хто залишається), так і домашніх умовах, в громадських місцях - уникнення масових заходів, носіння захисних масок, користування спиртовмісним антисептиком та бути всім здоровими.

 


Алла Суханова,
доцент кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook