Місце України в Раді Європи: актуальні питання для студентів- міжнародників

10 листопада 2021 року

  9 листопада 2021 року студенти гуманітарно-педагогічного факультету  спеціальності Міжнародні відносини суспільні комунікації та регіональні студії  1 курсу 2 групи взяли участь у засіданні круглого столу з нагоди 26-ої річниці вступу України до Ради Європи.

  

  Для нас, майбутніх міжнародників, було цікавим дізнатись інформацію про Раду Європи і безпосередньо про роль в ній України як самостійної демократичної держави. Спікери розповідали про актуальні проблеми, історичний фундамент та цікаві факти, які стосувалися даного питання.


  Відвідавши даний науково-методичний семінар ми щиро вдячні за можливість стати учасником такої цікавої наукової події. Дуже тішить і проблематика конференції, і склад учасників, і заявлені теми доповідей. Завдяки цьому семінару ми отримали багато корисної інформації, яка обов’язково пригодиться в нашій подальшій професійній діяльності.


  Знані науковці у сфері міжнародних відносин, а також студенти представляли свої презентації та доповіді. Теми розкривали питання історії формування Ради Європи, скільки та які країни входять в цю раду, процес входження України до складу Ради Європи та багато іншого. Тому семінар дуже пізнавальний та цікавий, особливо для майбутнього дипломата чи фахівця з міжнародних відносин.

Юля Ковальова, Даша Коноваленко,
студентки гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності МВ 21002б, 1 курс

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook