Прес-конференція з першокурсниками

17 вересня 2021 року

17 вересня 2021 року у студентів 1 курсу 1 групи спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» гуманітарно-педагогічного факультету відбулась прес-конференція на тему «Навіщо вивчати історію закладу вищої освіти?»

Студенти відповідали на три запитання: 1. Мої перші враження про НУБіП? 2. Що я дізнався з історії НУБіП? 3. Навіщо вивчати історію закладу вищої освіти, де ти навчаєшся?

Кожен поділився своїми першими враженнями від перебування в університеті. Та знаннями з історії НУБіП, які вони почерпнули під час екскурсій, перегляду сайту університету тощо.
Першокурсники були налаштовані позитивно і ще більше укріпились в вірі, що з вибором університету вони не помилились. А також зійшлись на думці, що історію НУБіП України важливо пізнавати, тому що: ти студент цього закладу і маєш знати, де ти навчаєшся, не мати уявлення про місце, де ти навчаєшся – це нонсенс; розповідати рідним, друзям та знайомим, чого досяг наш університет за роки функціонування, запрошувати на навчання; ми тепер частина історії навчального закладу і її продовжувачі; щоб примножувати і розвивати сучасне і майбутнє університету, важливо знати його витоки, минулі досягнення; це важливо для саморозвитку, духовного та патріотичного піднесення.

 

Наталія Кравченко,
куратор групи МВ-21001б

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook