ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КАФЕДРИ АГРОХІМІЇ ТА ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ РОСЛИННИЦТВА ІМ.О.І.ДУШЕЧКІНА

18 листопада 2021, 21:05

   16 листопада відбулось засідання кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І.Душечкіна, на якому розглянули нагальні питання життєдіяльності.

   Першим питанням розглянули кадрові питання. На посаду завідувача кафедри розглядалась кандидатура професора Анатолія Вікторовича Бикіна. Всі виступаючі зазначили його авторитет не тільки серед колег університету, а й далеко за його межами. Відзначили його прогресивні погляди, які розвивають науку, освіту і виробництво у проєвропейському напрямку. Це сучасний лідер наукової думки, талановитий організатор, який необхідний колективу кафедри.

На посаду професора розглядалась кандидатура професора Василя Івановича Лопушняка, знаного вченого у галузі агрохімсервісу. Також на посаду доцента кафедри розглядалась кандидатура Ніни Миколаївни Бикіної, талановитого і відповідального педагога, улюблениці студентів. колектив кафедри висловив лише позитивні відгуки про кандидатів і надали рекомендації щодо заключення контрактів із цими кандидатами на максимальний термін.

 


   Також, максимальну увагу співробітники кафедри приділили підготовці Міжнародної науково-практичної конференції, яку кафедра проведе незабаром. не обділили увагою і питання навчального процесу на кафедрі тощо.

 

Ігор Бордюжа,
асистент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І.Душечкіна
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook