Кураторська година з магістрами 1-го року навчання

4 листопада 2021 року

04 листопада 2021 року відбулась зустріч магістрів 1-го року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» та наставника, к.держ.упр. Дергач Анни Вадимівни.

Тем для обговорення було декілька. Спочатку традиційно обговорили стан здоров’я студентів, звернувши увагу на відвідування занять.

Далі значна частина часу була приділена питанню проведення першої для магістрів проміжної атестації та її результатів. На думку як студентів, так і куратора, половина 1-го семестру для магістрів була важкою, але продуктивною.

Не оминуло увагою магістрів і така подія, як наближення Міжнародного Дня проектного менеджера – свята, яке ми всі вважаємо своїм професійним Днем. Отже, було обговорено хто ж такий Project Manager, переваги та недоліки цієї професії, вимого, яким повинен відповідати РМ.
В нашій країні кількість великих успішних проектів з кожним роком зростає, отже, все більше людей виявляються залученими в цю сферу діяльності.

На закінчення зустрічі куратор групи, Дергач Анна Вадимівна, окреслила перелік завдань на майбутнє і наголосила на дотриманні всіма карантинних обмежень задля уникнення зараження небезпечними хворобами, зокрема Ковід-19.

Анна Дергач,
наставник магістрів 1-го р.н. УІДтаМП

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook