Студентська максима. «Чим більше знаєш, тим більше можеш», — говорив Е. Абу

17 листопада 2021, 7:42

17 листопада відзначаємо Міжнародний день студента

Що таке сучасний студент? Які виклики та вимоги суспільства до студентства? Це дійсно непрості запитання… Єдине, що можна сказати з упевненістю - це дійсно найкращі роки! Нові друзі, навіть  з інших країн,  цікаві предмети, вимогливі викладачі, атестація, сесія, безсонні ночі, перше кохання та посиденьки у кафе. Романтичне побачення у Ботанічному саду. Заняття на свіжому повітрі біля японського саду. Перша практика, перша робота і така очікувана зарплата. Квіти для мами і тихо: «Дякую, тато!»

Починається новий день: повний енергії, відкриттів, інколи шаленої втоми та розчарування, але попри все завжди є усмішка одногрупників, «Доброго ранку!» улюбленого викладача, термінова здача курсової))… і життя закрутилося знову! Які приємні та незабутні спогади… Студенти завжди були, є і будуть джерелом енергії, змін, новаторства і натхнення для суспільства. Ми всі вчимося, кожного дня, із року в рік.



 

Вчимося у студентів креативності, захоплюємося неперевершеними презентаціями, творчими проєктами. Неймовірно радіємо їхнім успіхам та щиро бажаємо, щоб наші студенти перевершили своїх викладачів!
 

З повагою та любов'ю
кафедра англійської філології НУБІП
З найкращими побажаннями
старший викладач кафедри англійської філології
Індіра Ренська


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook