Відкрита лекція з навчальної дисципліни «Клінічна психологія» к.психол.н., доц. Зелінської Я.Ц. в режимі Zoom-конференції

23 листопада 2021, 10:46

 

   18 листопада 2021 р. відбулася відкрита лекція доцента кафедри психології Зелінської Я.Ц. з навчальної дисципліни “Клінічна психологія” на тему «Розлади особистості». В межах тематики відкритої лекції лектором було розкрито поняття та критерії розладів особистості, класифікацію розладів особистості за Міжнародною класифікацію хвороб (МКХ) 10 перегляду та основні характеристики типів розладів особистості, а також напрямки профілактики та психотерапії при корекції установок психопатичної особистості.

 

   Лектором було підібрано цікавий науковий матеріал, що дозволив за допомогою матеріалу презентацій, прийомів розповіді, пояснення та коментування зберегти стійку увагу студентів ПС-19001б протягом всього заняття. Окрім цього лектор постійно залучала студентів до активної участі у занятті, використовуючи сучасні методичні прийоми та заохочувальні стимули.

 

На занятті були присутні представники професорсько-викладацького складу кафедри психології: зав. кафедри, доцент Мартинюк І.А., доцент Омельченко Л.М., асистент кафедри Гассаб О.В., та інші НПП кафедри психології.

 

   Заняття було проведено у відповідності до програми навчальної дисципліни «Клінічна психологія» і спрямована на набуття загальних і спеціальних компетентностей здобувачами вищої освіти, фаховість, відповідність сучасним вимогам до організації навчального процесу.

 
 

Гассаб О.В.,
асистен кафедри психології

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook