ПОСТЕРНА КОНФЕРЕНЦІЯ МАГІСТРІВ КАФЕДРИ РОСЛИННИЦТВА

23 листопада 2021 року
23 листопада на кафедрі рослинництва Агробіологічного факультету була проведена постерна конференція для студентів магістратури 2-го року навчання, яка є завершальним етапом їх навчальної роботи та формою атестації випускників. Захід набув традиційного характеру в нашому університеті. Конференція дає можливість майбутнім випускникам навчитися лаконічно представляти результати своїх досліджень у рамках підготовки магістерської роботи.
 
 
 
Магістрами кафедри було подано звіт та показано рівень здобутих навиків та знань, вміння виділити з великого об’єму інформації основні моменти та, на основі систематизованих результатів досліджень, зробити аргументовані висновки та надати рекомендації виробництву.
Студенти магістратури представили основні положення своїх магістерських кваліфікаційних робіт у вигляді постера та презентації.
У презентаціях були розкриті питання, що стосувалися особливостей росту та розвитку рослин, формування продуктивності сільськогосподарських культур, оптимізації елементів технології їх вирощування. Учасники конференції із зацікавленістю ознайомились з основними результатами, висновками та пропозиціями представлених робіт.
    
 

Після доповіді  магістри дали відповіді на запитання, які виникли  у викладачів та інших студентів. За результатами постерної конференції студентам магістратури було надано низку побажань та зауважень. 

Л. Гарбар,
доцент кафедри рослинництва

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook