Постерна конференція на кафедрі землеробства та гербології

23 листопада 2021 року

 Останнім етапом підготовки до захисту випускних магістерських робіт на агробіологічному факультеті є проведення постерної конференції, яка вже стала традиційною в нашому університеті.

Перебуваючи на дистанційній формі навчання випускники магістри підготували загальні результати своїх досліджень у вигляді постерів і представили їх на засіданні наукового студентського гуртка «Землероб». В своїх доповідях кожен студент разом з науковим керівником ознайомили учасників конференції з тематикою та місцем проведення досліджень, методиками, які застосовували в роботі, проаналізували отримані результати. Доповідачі відповідали на запитання викладачів кафедри та своїх колег.
 
На конференції було заслухано 18 доповідей. Кожна доповідь отримала належну оцінку. Були відмічені сильні і проблемні моменти кожної роботи.
 
 
 
 
 
 
 
 
При підведенні підсумків проведеної роботи, завідувач кафедри професор Танчик Семен Петрович відмітив, що переважна більшість робіт була виконана на базах реальних аграрних підприємств, де наші випускники вже працюють на відповідних агрономічних посадах. Він подякував всім учасникам за проведену роботу, побажав вдало і з високими результатами представити результати своїх досліджень перед екзаменаційною комісією факультету.
 
 
 
Микола Іванюк, доцент кафедри землеробства та гербології
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook