Постерна презентація результатів досліджень здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти та попередній захист магістерських кваліфікаційних робіт – за крок до омріяного диплому!

22 листопада 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 22 листопада 2021 року на кафедрі адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності відбулась постерна презентація результатів досліджень здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» спеціальності 073 «Менеджмент» денної форми навчання в онлайн форматі з використанням платформи Zoom.

 

Також 22 листопада було проведено попередній захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форм навчання.

 

Магістри презентували результати своєї  роботи, дали вичерпні відповіді на питання членів комісії та присутніх. Доповіді магістрів викликали жваве обговорення.

 

Варто зазначити, що всі здобувачі продемонстрували набуття ними фахових компетентностей щодо володіння понятійно-категорійним та аналітично-дослідницьким апаратом, вміння обґрунтовувати результати дослідження, формулювати авторські висновки і пропозиції. Вони переконані, що проведення такого заходу – це ще один з можливих способів підвищення свого наукового рівня, фахового спрямування, набуття навиків публічної дискусії.

Всі магістерські кваліфікаційні роботи здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» спеціальності 073 «Менеджмент» успішно пройшли попередній захист та були допущені до захисту перед Екзаменаційною комісією.

Бажаємо доповідачам успішного захисту кваліфікаційних магістерських робіт перед Екзаменаційної комісією!

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook