Результати Конкурсу імені Тараса Шевченка оголошено

25 листопада 2021 року
НУБіП України

 

Упродовж кількох тижнів на всіх факультетах НУБіП студенти брали участь у конкурсі на найкращу творчу роботу в межах проведення ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.
Здобувачі писали творчі роботи за загальною тематикою: «Творчість Тараса Шевченка і сьогодення» та проходили тестування. Проблематика творів пов’язана з культурою, мораллю, духовними цінностями українського народу, що сприяють об’єднанню націй, формують почуття патріотизму, оптимізму й віри у щасливе майбуття Української держави, про яку мріяв і писав у своїх творах Тарас Шевченко. Участь у конкурсі взяли понад 400 студентів!

Журі оголосило переможців Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (І етап) серед студентів НУБіП:
І місце Кодола О. (гуманітарно-педагогічний факультет)
ІІ місцеДудик Дарія (гуманітарно-педагогічний факультет)
ІІ місце Доріна Євгенія (гуманітарно-педагогічний факультет)
ІІІ місце Литвиненко Катерина (факультет ветеринарної медицини)
ІІІ місцеПлетюк Роман (факультет інформаційних технологій)
Найкращі роботи будуть відзначені грамотами та дипломами. Переможці І туру будуть делеговані до участі у ІІ турі ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.


Вітаємо переможців і дякуємо здобувачам за активну участь!

Оргкомітет конкурсу

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook