Аспіранти та магістри спеціальності «Екологія» прослухали лекцію Барона Рудольфа Андріса Ульріха Юхтера ван Бергена Кваста «Від науковця до підприємця: дорожня карта»

26 листопада 2021, 10:07

 Лекція Барона Рудольфа Андріса Ульріха Юхтера ван Бергена Кваста «Від науковця до підприємця: дорожня карта» відбулася на базі Інституту агроекології і природокористування НААН України 25 листопада 2021 року. За запрошенням керівництва Інституту до лекції долучилися аспіранти, магістри та викладачі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Основна теза Барона Рудольфа Андріса Ульріха Юхтера ван Бергена Кваста, яку він намагався донести слухачам, це перетворення нової технології на продукт. Це, за думкою лектора, є однією з найцікавіших речей, яку може зробити науковець, працюючи в приватному секторі. Створити власну компанію з метою комерціалізації нових технологій – найкраще втілення у життя наукових розробок.

Барон Рудольф Андріс Ульріх Юхтер ван Берген Кваст є юристом Міжнародного фінансового центру Астани, членом Королівського статистичного товариства з великим досвідом у сфері міжнародного права та фінансів, арбітражу та дворянського права, а також генеральним директором Швейцарської торгової палати в Нідерландах і генеральним директором Європейської палати цифрової торгівлі. Його наукові доробки є важливими для майбутнього покоління, оскільки вони зробили вагомий внесок у дослідження в галузі економіки, економетрики, економіки розвитку, економіки навколишнього середовища, продовольчої політики, сільськогосподарської політики та екологічної політики.

У своїй лекції він намагався донести науковцям, молодим вченим та всім зацікавленим, як можна побудувати ефективний бізнес, враховуючи усі фактори впливу на нього.

Колектив кафедри екології агросфери та екологічного контролю НУБіП України вдячний організаторам та команді Інституту агроекології і природокористування НААН України за можливість прослухати лекцію відомого вченого та громадського діяча і отримати досвід у даній сфері. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook