Профорієнтаційна зустріч зі студентами спеціальності 101 Екологія Боярського фахового коледжу НУБіП України

26 листопада 2021 року

 Символічно, 26 листопада 2021 року у Всесвітній день інформації, відбулася профорієнтаційна зустріч з майбутніми абітурієнтами на програму за скороченим терміном навчання спеціальності 101 Екологія.

 

Завідувач (в.о.) кафедри екології агросфери та екологічного контролю, доцент Олена Наумовська ознайомила присутніх з структурою університету і кафедри, термінами, правилами прийому на навчання у 2022 році, місцями майбутнього працевлаштування, практичного навчання та виконання науково-дослідної роботи.

 

Доцент кафедри Юлія Рибалко розповіла присутнім про переваги навчання за програмою скороченого терміну навчання, можливості проведення активного студентського дозвілля, міжнародної академічної мобільності та ін. Також, навела приклади успішного навчання випускників коледжу на шляху «від вступу до НУБіП України до працевлаштування».

 

Зустріч продовжилася у вигляді дружнього діалогу. Абітурієнти задавали запитання, які саме сьогодні їх цікавлять і отримували на них професійні вичерпні відповіді.

Як кажуть: «Хто володіє інформацією, той володіє світом! 

Саме вчасно надана корисна інформація може змінити відношення до прийняття рішення щодо обрання майбутньої спеціальності.

Викладач екологічних дисциплін БКЕПР НУБіП України

Надія Манішевська

Доцент кафедри екології агросфери

та екологічного контролю НУБіП України

Юлія Рибалко

Завідувач (в.о.) кафедри екології агросфери

та екологічного контролю НУБіП України

Олена Наумовська

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook