Відкрите лекційне заняття з навчальної дисципліни «Громадське врядування» кандидата наук з державного управління, доцента кафедри Галушки В.Ю.

24 листопада 2021 року

 

   19 листопада 2021 року з навчальної дисципліни «Громадське врядування» доцентом кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва, кандидатом наук з державного управління Галушкою В.Ю. було проведено відкриту онлайн лекцію на тему «Проєктний менеджмент у діяльності громадських організацій» для студентів 2-3 курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування».  
    У межах тематики відкритої лекції лектором розкрито основні положення, підходи вчених щодо розуміння проєктного менеджменту, проаналізовано його риси, надано загальну характеристику, окреслено поняття, ознаки та види проєктів, визначено особливості застосування проєктного менеджменту у практиці громадських організацій.            
  Підібраний теоретичний матеріал дозволив лектору застосувати цікаві прийоми розповіді, характеристики, пояснення, коментування та зберегти постійну увагу студентів протягом всього заняття. Також було застосовано поєднання елементів бесіди з мультимедійною презентацією, що дало можливість глибоко розкрити тему лекції.

    Заняття було проведене на високому навчально-методичному рівні й одержало схвальні відгуки, зокрема відзначено вміння зосередити увагу студентів на головних положеннях матеріалу лекції, створити творчу та робочу атмосферу.

 
Владислав Скрипніченко,
доцент кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook