Сформовано програму Всеукраїнської науково-практичної конференції VI Симиренківські читання «Садівництво: освіта та виклики сучасності»

26 листопада 2021 року

Всеукраїнська науково-практична конференція VI Симиренківські читання «Садівництво: освіта та виклики сучасності», яка присвячена 130-й річниці від дня народження професора Володимира Симиренка, розпочне свою роботу відповідно до попередньо оголошеної програми.

Для безкоштовної участі у роботі конференції заповніть реєстраційну ФОРМУ.

День перший. Очікуємо Вас у вівторок, 30 листопада 2021 р., Міжнародний виставковий центр (м.Київ, м. Лівобережна, Броварський проспект, 15, МВЦ павільйон 4). 

Конференція розпочне свою роботу о 11:00 год.

З 10:00 до 10:55 год. Ви зможете випити запашної кави, поспілкуватися та ознайомитисяз науковою спадщиною родини Симиренків з фонду рідкісних та цінних видань бібліотеки НУБіП України. Вашій увазі буде представлено також виставку-презентацію сучасних навчальних посібників та наукових праць за авторством співробітників кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка. 

Для онлайн участі у роботі конференції перейдіть на програмну платформу CiscoWebex. 

Нагадуємо, що Конференція буде проходити паралельно з Fresh Business Expo – міжнародною спеціалізованою виставкою технологій у плодоовочівництві. Для входу на виставкуFresh Business Expo потрібно отримати безкоштовний електронний квиток з індивідуальним QR кодом, пройшовши процедуру on-line реєстрації на офіційному сайті виставки https://www.freshbusinessexpo.com/. Усі учасники/відвідувачі мають мати або негативний ПЛР-тест (дійсний 72 години), або «зелений» сертифікат про повну вакцинацію, або довідку про одужання від COVID-19 (дійсну протягом шести місяців), або негативний результат безкоштовного експрес-тесту (буде доступним для відвідувачів виставки).

День другий. Очікуємо Вас у середу, 1 грудня 2021 р., Національний університет біоресурсів і природокористування України (м.Київ, вул. Героїв Оборони, 15, навчальний корпус 4). 

Конференція розпочне свою роботу о 10:00 год.

З 9:00 до 9:55 год. Ви зможете випити запашної кави, поспілкуватися та ознайомитися з історією становлення та сучасним станом підготовки фахівців на кафедрі садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка.

Для онлайн участі у роботі конференції перейдіть на програмну платформу CiscoWebex. 

Кінцевий термін реєстрації на конференцію – 29 листопада 2021 р.

Контакти та консультації:

Борис Мазур, завідувач кафедра садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка:

[email protected] +380679366966

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook