Збори студентів групи ПС-21002б

27 листопада 2021 року

    25 листопада було проведено збори зі студентами-психологами 1 курсу, групи ПС-21002б. Під час заходу було зазначено, що згідно до наказу ректора НУБіП України С. М. Ніколаєнка №1278 від 23.11.21 р. з 29 листопада і до завершення 1 семестру для студентів 1-2 курсів бакалаврату графік освітнього процесу буде відбуватися в очному форматі.

     Староста групи Трухачова Маргарита проінформувала про зміст старостату, організованого адміністрацією деканату гуманітарно-педагогічного факультету 25 листопада, про необхідність неухильного дотриманням вимог карантинних обмежень і дотримання правил внутрішнього проживання в гуртожитках НУБіП.
     Також було проаналізовано інструкцію з дотримання протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України у 2021-2022 навчальному році. Проговорено можливості щодо вакцинації та отримання відповідних довідок. Заступник старости Малімон Оля проінформувала про стан вакцинування серед студентів групи.
     Окрім цього також обговорювались такі питання:
     - актуальні поточні питання в групі, зокрема відвідування академічних занять;
     - особливості мотивації та самомотивації до навчання студентів першого курсу;
   - тимчасовий порядок проведення зимової екзаменаційної сесії 2021-2022 навчального року в НУБіП в умовах карантинних обмежень;
     - графік екзаменаційної сесії студентів на період з 13 грудня 2021 р. по 31 грудня 2021 р.

 

Наставник, кандидат психологічних наук,
доцент кафедри психології
Зелінська Я.Ц.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook