Зустріч куратора із студентами 2 курсу 3 групи – до Дня захисту дітей (який відзначається 20 листопада)

19 листопада 2021 року
Кафедра загальної екології, радіобіології та БЖД

 Студенти 2 курсу 3 групи спеціальності 101-екологія провели зустріч 19.11.2021 року із куратором старшим викладачем кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності Сальніковою Анною.


Темою зустрічі було обговорення особливо актуальних проблем дітей в України, зокрема, проблеми булінгу, алкоголізму, наркоманії та суїцидів. Під час обговорення було підготовано ряд доповідей із розбором відповідних соціальних небезпек, які мають місце в Україні в останні роки.
Сьогодні серед багатьох сімей існують проблеми, які умовно можна окреслити як «складні життєві обставини». Багато дітей страждають в прямому розумінні цього слова, адже родини, які опиняються в таких складних життєвих обставинах (складності з житлом або його відсутність; безробіття; алкоголізм батьків або одного з них; наркотична залежність тощо), просто не приділяють увагу своїм дітям, тим самим зникає їх вклад в розвиток дитини, формування маленької особистості у суспільстві.


Благодійний фонд UWCF приділяє пильну увагу всім дитячим проблемам в Україні та світі і закликає всіх не залишатися байдужими до них. Ми підготували перелік існуючих в Україні дитячих проблем, а також необхідну інформацію про основні державні та соціальні службі, які займаються цими питаннями.
Обговорено із студентами причини виникнення цих соціальних проблем і визначено роль батьків та сім’ї у формуванні у дітей правильного ставлення до життєвих проблем і різноманітних ситуацій.


Мар’яна Дуридівка студентка 21 курсу 3 групи
спеціальності 101 – екологія
Анна Сальнікова, куратор

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook