Організаційна година зі студентами 1 курсу 3 групи ФВМ

30 листопада 2021, 17:42
Нарешті, дистанційна форма навчання для студентів 1 і 2 курсів завершилась. Студенти факультету ветеринарної медицини знову опановують дисципліни в стінах навчального корпусу №12 НУБіП України і на цей раз з надією, що онлайн-заняття вже в минулому і не повернуться.
Також однією з складових освітнього процесу є виховна робота, зокрема організаційні години у групі, які забезпечують всебічний розвиток у молодої людини її професійно-пізнавальної діяльності.
Студенти 1 курсу 3 групи у повному складі з’явилися на зустріч з куратором 30 листопада 2021 р. Слід зауважити, що такої явки онлайн під час дистанційної форми навчання упродовж цього семестру не було ніколи. Сказати, що студенти з нетерпінням чекали очних зустрічей, це нічого не сказати. А обговорити було що і не лише питання суто навчального процесу. 
Cтароста групи доповіла щодо відвідування занять студентами групи, їх успішності, нарахування додаткових балів та ін.
Під час організаційної години було обговорено також і ряд нагальних питань, а саме допуски і готовність студентів до їх першої сесії, швидкий перехід від дистанційного до очного навчання, захворюваність та дотримання протиепідеміологічних правил в умовах пандемії COVID-19.
І на останок, звичайно ж, всі побажали один одному міцного здоров’я. 
 
Куратор 3 групи 1 курсу В.М. Костенко
 
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook