Які питання вирішуємо під час організаційно-виховних годин зі студентами 11 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини освітньої програми «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»?

30 листопада 2021, 17:55

Виховні години в осінньому семестрі 2021/2022 навчального року проводили згідно плану не менше 2 разів на місяць. Під час перебування студентів в навчальному корпусі знаходили можливість зустрітися після занять. В умовах дистанційного навчання організовували онлайн-зустрічі. Які питання були актуальними? Звичайно, на першому місці стояло питання здоров’я студентів, бо багато хто перехворів на COVID-19. Під час спілкування мене, як куратора, цікавило відношення студентів до вакцинації. Кожного разу намагалася донести інформацію про її необхідність. Звичайно, кожний має право на свою думку, але більшість все ж щепилися або планують це зробити.


Під час кожної зустрічі обговорювали питання успішності навчання. Проводились постійні бесіди як із студентами, так із батьками (проводились відеозустрічі із батьками).

На сьогодні стоїть завдання отримати допуск до залікової і екзаменаційної сесій та успішно їх скласти. Впевнена, що всі студенти моєї групи справляться. Бажаю їм витримки, міцного здоров’я і удачі!



Куратор, доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Бойко Н.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook