Попередній захист кваліфікаційних робіт магістрів

30 листопада 2021 року

Попередній захист кваліфікаційних робіт магістрів відбувся на кафедрі теплоенергетики 30 листопада 2021 року в очному форматі. Це дало змогу студентам зясувати, наскільки вони готові до фінального захисту робіт.

Присутні на заході викладачі кафедри (практично у повному складі) уважно вислухали всі доповіді, активно задавали питання та робили слушні зауваження.

Викладачі відзначили достатньо високий рівень підготовки студента магістратури заочного відділення Олега Халецького (керівник - доц. Є.О. Антипов), який у своїй роботі запропонував рішення важливої проблеми -  покращенню теплового комфорту в аудиторіях навчального корпусу №1 НУБіП з одночасною економією енергоресурсів, а також використав сучасне програмне забезпечення при розробці системи автоматичного реверсування системи опалення.

 
Питанню вдосконалення системи теплопостачання навчальних закладів були присвячені роботи Марини Барабаш (Немішаєвський коледж) та Владислава Хоменка (Ржищівський будівельний технікум), які були виконані під керівництвом доцентів С.Є. Тарасенко та О.В. Шеліманової, відповідно. Цікаві рішення для вдосконалення енергозабезпечення пташників запропонували Богдан Козій  (керівник доц. В.І. Троханяк) та Юрій Мудрик (керівник доц. Н.А. Сподинюк).

Одною з кращих була доповідь Влада Хоменка, але й він не уникнув таких загальних недоліків, таких як недостатня структурованість матеріалу та невпевненість під час відповідей на запитання. 

 
 
Загалом магістри продемонстрували достатній рівень підготовки. Сподіваємось, що врахувавши зауваження та рекомендації досвідчених викладачів кафедри, всі вони успішно захистять свої кваліфікаційні роботи.
 
В.о. зав. каф. теплоенергетики,
Є. Антипов

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook