Участь студентів у міжнародній інтернет-конференції «Адміністрування та менеджмент в функціонуванні сучасної економіки та суспільства»

1 грудня 2021 року

  26 листопада 2021 року відбулася І студентська польсько-українська науково-практична інтернет-конференція «Адміністрування та менеджмент в функціонуванні сучасної економіки та суспільства», організована Державним університетом імені Стефана Баторія (Скерневиці, Польща), Житомирським державним університетом імені Івана Франка, Державним університетом «Житомирська політехніка» (Житомир), Одеським національним економічним університетом (Одеса). Вона була організована в режимі онлайн через складну епідеміологічну ситуацію у світі. Незважаючи на це, комунікативні труднощі між двома європейськими країнами та студентами з різних міст були подолані: Скерневиці, Києва, Одеси, Житомира. Вони успішно представили свої доповіді та презентації на цій зустрічі. Основний фокус конференції був спрямований на розв’язання проблем бізнесу та підприємств різних форм і типів (пов’язано зі нинішньою світовою кризою зумовленою СOVID-19)/ Вдосконалення програм менеджменту організацій, підвищення конкурентоспроможності бізнесу, покращення обліку, роль малого та середнього бізнесу в різних економіках світу з акцентом на Україну та Польщу. Особливо цікавим виявилася доповідь Gui Huazhi (Одеса) на тему «Особливості формування китайської економічної думки», в якій було представлено історичні основи сучасної могутності КНР, якій вдалося продовжити економічне зростання, попри масове поширення світом COVID-19 з усіма наслідками, і «прискорити» свою майбутню економічну перевагу над США з 2033 до 2028 року.
   Від Національного університету біоресурсів та природокористування України на цій конференції виступив Євгеній Любченко, студент 1 курсу ОС «Магістр» факультету тваринництва та водних біоресурсів. Ним було представлено досить неординарну для українських реалій тему «Екстремальне командоутворення як метод організації персоналу». Під час представлення доповіді було наведено класифікацію екстремальних тимбілдингів та наведено детальний опис їх різновидів, зокрема коорпоративні пригодницькі перегони, квести, ігри на виживання в стилі телепрограми «Останній герой» та дайвінг тощо. Виступ був позитивно оцінений як студентами-колегами, так і оргкомітетом. Дана доповідь була здійснена відповідно до програми вивченння «Комунікації у рибогосподарських колективах» (науковий керівник Яшник С.В., доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри НУБіП України).
   Також варто відмітити доповіді студентів 1 курсу магістратури ТППТ з дисципліни «Психологія управління»: Шкіль Оксана «Психологічні функції колективу як об’єкта управління», Олеш Лілія «Психологічні особливості стилю управління», Зоряна Гураль «Психологія етики ділового спілкування в управлінні», Ольга Головінова «Психологічні особливості прийняття управлінських рішень», Лук’янчук Іванна «Психологія управління конфліктами», Оксана Бахмєтьєва «Особливості чоловіків та жінок в управлінні» (науковий керівник Яшник С.В., доктор педагогічних наук, доцент, професор кафедри НУБіП України).

 

професор кафедри

Яшник С.В.

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook