У міжнародників постерний захист курсових робіт

3 грудня 2021 року

 

З 29 листопада по 01 грудня 2021 року на гуманітарно-педагогічному факультеті тривав постерний захист курсових робіт з дисципліни «Сучасні тенденції міжнародних відносин» (викладач і керівник – к.і.н., доцент Кравченко Н.Б.) студентами бакалаврату 4-го року навчання спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії».

     

До роботи в комісії по захисту курсових робіт долучились викладачі кафедри міжнародних відносин і суспільних наук: завідувач кафедри, д.і.н, професор Стрілець В.В., д.ф.н., професор Калуга В.Ф., к.і.н., доценти Асатуров С.К., Сєкунова Ю.В.

МВ-18002б, 29.11.2021 р.

При оцінюванні курсових робіт основна увага зверталась на актуальність обраної теми, чіткість формулювання мети і завдань дослідження, структуру і логіку побудови змісту роботи, теоретико-методологічний аналіз дослідження, правомірність отриманих результатів, наявність огляду наукових джерел, правильність і повноту виконання поставлених завдань, змістовність зроблених узагальнень і висновків, дотримання чинних вимог до оформлення роботи.

МВ-18003б, 30.11.2021 р.

І, звісно, на заключному етапі – змістовність доповіді студента про основні результати дослідження та аргументованість і чіткість відповідей на запитання членів комісії.

Група МВ-18001б, 01.12.2021 р.

На обговорювання було винесено багато актуальних питань сучасних міжнародних відносин: інтеграційні та дезінтеграційні процеси, міжнародний тероризм, кібертероризм, глобалізація, інформатизація міжнародних відносин, гібридні війни, зміни у змісті загроз міжнародному миру та розширення поняття безпеки тощо. Акцентувалась увага на сучасні тенденції та перспективи розвитку міжнародних явищ та подій.

     

     

Студенти підійшли обґрунтовано і аналітично до вибору тем курсових робіт, складанні плану та, власне, самого дослідження, залучивши вітчизняну та зарубіжні наукову літературу, численні міжнародні документи.

 

 

Наталія Кравченко,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
Єлизавета Віценко, студентка групи МВ-18001б,
Артур Бруслік, студент групи МВ-18002б,
Анастасія Мадянова, студентка групи МВ-18003б

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook