Створення Вебанімацій

3 грудня 2021 року

Однією із складових узгоджених довготривалих планів співробітництва між факультетом інформаційних технологій НУБіП України та школами Жашківської адміністративно-територіальної громади є проведення викладачами факультету циклу семінарів та вебінарів, присвячених можливостям оволодіння сучасними інформаційними системами і технологіями учнів старших класів та залучення їх до ознайомлення з основними складовими фахівця-професіонала в ІТ-галузі.

2 грудня під патронатом Жашківської міської ради та відділу освіти доцент кафедри інформаційних систем і технологій Мокрієв Максим Володимирович провів вебінар на тему Створення Вебанімацій. В роботі вебінару взяли участь методист відділу освіти Петрик Інна Павлівна, викладачі та учні шкіл Жашківської адміністративно-територіальної громади.

В процесі вебінару Максим Володимирович просто і доступно, на конкретному простому але ефектному прикладі, показав можливості і необхідні складові для створення вебанімації. Учасники вебінару, хто мав доступ до комп’ютера, могли виконувати завдання разом з доповідачем. І без використання програмування, а лише за допомогою технології вебстилів CSS змогли створити анімовану орбіту Місяця довкола Землі.

Час пролетів миттєво. В кінці були питання, на які учні отримали змістовні відповіді від лектора. Кінцевим завершенням вебінару стало прохання методиста відділу освіти Інни Павлівни та директора Жашківської спеціалізованої школи Олександра Мироновича про проведення Мокрієвим Максимом Володимировичем додаткового майстер-класу зі створення вебанімацій.

 

Садко М.Г., доцент кафедри інформаційних систем і технологій


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook