Повертаємося на навчання: пандемія, війна, допомогоа ЗСУ

9 березня 2023 року

 Із відновленням очного навчання для перших та других курсів відбулася серія зустрічей наставників зі студентами-другокурсниками, що навчаються за спеціальністю 205 – Лісове господарство і кураторами в яких є доценти кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Олександр Кайдик та Ігор Іванюк. Мова йшла про повернення до гуртожитків і навчальних корпусів, куратори наголосили на небезпеці ураження COVID-19, статистиці захворюваності по Україні і відтак дотриманні правил під час користування громадським транспортом, перебування у гуртожитках та корпусах. Не менш важливим було визначення стану поточних стан та зміни в успішності після проміжної атестації, адже невдовзі відбудеться зимова сесія і невперше у офф-лайн форматі з живим спілкуванням між студентами та викладачами. Студенти мали можливість задати і свої питання – зокрема, цікавила можливість участь у заходах ННІ лісового і садово-паркового господарства та відвідування закладів культури – музеїв, виставок тощо.

Не менш важливою була тема безпеки під часнавчання в умовах воєнного стану. Під час тривог обовязково спускатись у сховище не залежно від часу доби і місць перебування. Багато студентів за рік війни приймають активну участь у волонтерських організаціях. Нставники наголосили що дана роота є необхідною, але першочергове завдання це навчання та отримання знань для опанування обраного фаху.

Зустріч із студентами-магістрами під керівництвом наставника в.о. завідувача кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Андрія Пінчука відбулася онлайн і була присвячена атестації згідно індивідуального плану підготовки, складання зимової екзаменаційної сесії та підготовки магістерської роботи, участі у наукових заходах кафедри як основи підвищення фахової підготовки.

Наставники студентам підопічних груп зауважили на необхідності поліпшення виконавської дисципліни і побажали натхнення, продуктивного завершення навчального семестру й успішної здачі іспитів та заліків.

Ігор Іванюк, доцент кафедри ВЛтаЛМ, наставник групи ЛГ 2002
Олександр Кайдик, доцент кафедри ВЛтаЛМ, наставник групи ЛГ 2001
Андрій Пінчук, в.о. завідувача кафедри ВЛтаЛМ, наставник групи магістрів ЛГ -2101

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook