Відбулася відкрита лекція доцента кафедри терапії і клінічної діагностики Голопури Сергія Івановича з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин»

7 грудня 2021, 8:40

6 грудня 2021 року на 3 парі відбулася відкрита лекція з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин» для студентів 3 курсу скороченого терміну навчання факультету ветеринарної медицини, освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності «Ветеринарна медицина» на тему «Хвороби передшлунків». Лекція проходила в online-режимі на базі платформи Webex. 


Лектор – доктор ветеринарних наук, доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Голопура Сергій Іванович.
На лекції були присутні науково-педагогічні працівники кафедри терапії і клінічної діагностики: доцент, к.вет.н., Бойко Н.І., доцент, к.вет.н., Костенко В.М., старший викладач, к.вет.н., Палюх Т.А., ассистент, к.вет.н, Дробот М.В. доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин, к.вет.н. Деркач С.С.

Проведена відкрита лекція доцента Голопури С.І. відбулася згідно затвердженого на факультеті ветеринарної медицини графіку.
На лекції були розкриті питання щодо етіології, патогенезу, симптомів, діагностики, різних методів лікування та особливостей профілактичних заходів по недопущенню розвитку захворювань передшлунків у жуйних тварин.

В процесі роботи студенти показали зацікавленість матеріалом лекції, були достатньо активними та включалися в обговорення окремих питань.

Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики С.І. Голопура

 

 
 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook