Свято вдячності Збройним Силам України

6 грудня 2021, 21:08
м. Київ

     6 грудня 2021 р. в День Збройних Сил України в містечку Володарка Київської обл. відбулося урочисте вшанування воїнів, волонтерів, ветеранів українсько-російської війни з нагоди 30-ї річниці створення Збройних сил України.

     

     Захід відбувся за запрошенням нашої партнерської організації ГС «Спілка ветеранів АТО/ООС» під керівництвом випускника нашого університету, відомого громадського діяча, ветерана АТО Олександра Ушинського.

    В рамках реалізації програми виховання "Громадянин, Патріот, Фахівець" в заході брав участь провідний фахівець відділу виховної роботи і студентських справ Володимир Гонський.

   У Володарку прибули відомі громадсько-політичні діячі, артисти, волонтери, активісти. В залі заснованому Олександром Ушинським Музеїв пом’яті героїв Євромайдану, АТО, жертв голодомору відбулося урочисте нагородження пам’ятними відзнаками воїнів АТО/ООС та волонтерів за участю керівництва ОТГ та місцевого воєнкомату. Герої свята отримали й цінні подарунки.


     В кожній промові виступаючих нуртували велика вдячність солдатам і офіцерам Української армії, щирий біль за втраченими героями.

 


    Чудовий музично-пісенний супровід, як і завжди, влаштували володарський родинний колектив «2+1», учні місцевої гімназії та запрошений на свято заслужений діяч мистецтв України, провідний фахівець відділу виховної роботи і студентських справ ННЦ ВР і СР НУБіП України Володимир Гонський.
   Завершилося свято щирим спілкуванням за смачним козацьким кулішем та грибною юшкою від знаменитого кухаря-волонтера Юрія Ковтуненка.
     Подія була висвітлена регіональною ТРК «Гранд» та центральним телеканалом «Прямий».

Володимир Гонський,

провідний фахівець

відділу виховної роботи

і студентських справ

ННЦ ВР і СР

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook