У ННІ лісового і садово-паркового господарства успішно завершено захист кваліфікаційних магістерських робіт студентів заочної форми навчання

10 грудня 2021 року
Київ, НУБіП України

У період 1-8 грудня 2021 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства екзаменаційними комісіями у межах освітньої програми «Лісове господарство», було заслухано захисти 62 кваліфікаційних магістерських робіт студентів заочної форми навчання, у тому числі 27 робіт студентів міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут».

Захисти цьогоріч відбувалися у змішаному режимі, для студентів міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» (1–2.12.2021) – з використанням дистанційної платформи Cisco Webex, а для студентів базового закладу (6–8.12.2021) – очно. За результатами роботи згаданих комісій майже 40 % студентів отримали відмінні оцінки. Понад 50 % студентів захистили магістерські роботи з оцінкою «добре». Загалом якісна успішність студентів заочної форми навчання у межах цієї освітньої програми склала 93,5 %, у тому числі у межах МНЛ на ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» – 92,6; базового закладу – 94,3 %.

Комісією також виокремлено кращі кваліфікаційні магістерські роботи, які рекомендовано для впровадження у межах лісогосподарських підприємств України.


 

Дирекція ННІ лісового і садово-паркового господарства щиро вітає випускників заочної форми навчання з присудженням освітнього ступеня «Магістр», бажає міцного здоров’я та наснаги для майбутніх професійних звершень!

 

Голова екзаменаційної комісії проф. Роман Василишин,
заст. директора ННІ ЛіСПГ доц. Віктор Свинчук

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook