Успішна атестація навчальної та навчально-наукової лабораторій кафедри соціальної роботи та реабілітації

10 грудня 2021, 8:54

    Щороку в рамках загальноуніверситетської перевірки стану матеріально-технічного забезпечення лабораторного фонду університету відбувається атестація навчальних та науково-дослідних лабораторій. Не став виключенням і цей рік. На кафедрі соціальної роботи та реабілітації перевірку проходила навчальна лабораторія «Інформаційні технології в освіті» та навчально-наукова лабораторія «Центр соціально-психологічної реабілітації», яка користується популярністю не тільки серед студентів, але й серед науково-педагогічних працівників, обслуговуючого персоналу тощо. І не даремно. Адже постійно зростаючий перелік стресорів, що негативно впливає на особистість, можна суттєво знизити, відвідавши саме Центр, що позиціонується як місце проведення тренінгів, групових занять, терапій, дистанційних лекцій.


     Комісія оцінювала стан матеріально-технічного забезпечення лабораторій, протипожежну безпеку, наявність журналів з охорони праці та підтвердження проведення даних інструктажів відповідно до вимог. Відповідно до затверджених положень про лабораторії перевірялась готовність робочих місць для виконання досліджень, використання сучасного обладнання і технічного забезпечення.

 


  Завідувач кафедри Ірина Сопівник, керівники лабораторій: Ростислав Тарасенко та Альона Альтанова висвітлювали як переваги й досягнення, так і перспективи подальшого розвитку. Так, було представлено розклад роботи Центру та тісна його співпраця з Центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді міста Києва, де спільно проводяться майстер-класи, тренінги, коучинги, мозгови штурми тощо. Не залишаються осторонь й магістри. Адже це інноваційний майданчик для проведення їхніх досліджень.


   

 І як підсумок – відмінна атестація лабораторій без зауважень.


Професор кафедри соціальної роботи та реабілітації
Ніна Тверезовська

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook