Щиро вітаємо магістрів денної форми навчання спеціальності 071 Облік і оподаткування з успішним захистом!

8 грудня 2021, 14:00

У період 6-7 грудня 2021року відбулися засідання Екзаменаційної комісії спеціальності 071 «Облік і оподаткування» по захисту магістерських кваліфікаційних робіт студентами денної форми навчання. Всього захистилося 24 магістри.

Гарні роботи і високий рівень підготовки показали студенти-магістри Зволинська Олена, Кобзар Юлія, Лисенко Кристина, Мусій Антоніна, Сорокіна Катерина, які виконували свої роботи під керівництвом керівників – викладачів кафедри статистики  та економічного аналізу - доц. Богданюк О.В.,доц. Куць Т.В., доц. Рябенко Л.М, доц. Симоненко О.І.

 

У магістерських роботах, виконаних по кафедрі статистики та економічного аналізу були розроблені сучасні економетричні моделі, за допомогою яких магістри сформували прогнози рівня і динаміки аналізованих показників досліджуваних підприємств.

Випускники ОС «Магістр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування», що писали дипломні роботи на кафедрі статистики та економічного аналізу, приймали  активну участь у студентській науці. Сорокіна Катерина отримала диплом ІІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціалізацією «Економічна аналітика та статистика» з дослідженнями на тему «Аналітико-прогнозні тренди розвитку зерновиробництва в аграрному підприємстві», Мусій Антоніна у рамках програми обміну  ERASMUS+ навчалася в університеті ISA de Lille (Франція). Наші випускники мають багато публікацій  (тез, наукових статей), написаних самостійно і разом з викладачами, приймали участь у міжнародних і всеукраїнських наукових конференціях.

Впевнені, що отримані в НУБіП України знання і вміння допоможуть нашим випускникам знайти хорошу роботу і забезпечити високий соціальний статус, завжди бути конкурентними на ринку праці!

Вітаємо!

З повагою,

НПП кафедри статистики та економічного аналізу НУБіП України

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook