Обговорюємо рівність прав і свобод зі студентами групи ПС-20001б

10 грудня 2021 року

   Сьогодні, 10 грудня, відзначається міжнародне свято – День прав людини. 10 грудня 1948 року Організація Об'єднаних Націй прийняла Загальну декларацію прав людини, що проголошує права особистості, цивільні і політичні права і свободи (рівність всіх перед законом, право кожного на свободу і особисту недоторканність, свободу совісті та інші). У Декларації заявлено також, що всі люди мають рівні права, які не залежать від їх особових відмінностей і від різниці в політичних системах їх країн. Декларація не носить обов'язкового характеру. В основу документа були покладені всі напрацювання людської думки, які були на той момент у даному питанні.
  Студенти стисло ознайомилися із Загальною декларацією прав людини і поділилися своїми думками стосовно даного документу.

  Студентам-психологам групи ПС 20001б було цікаво подискутувати на тему прав і свобод, які доступні кожному. Студенти відмітили, що важливо розуміти, наявність прав і свобод означає і наявність персональної відповідальності кожного.

  В ідеалі, на думку студентів групи ПС 20001б, ми, як психологи, маємо забезпечити можливості повноцінного виконання і дотримання прав і свобод кожного, не порушуючи кордонів інших людей. Адже наші кордони закінчуються там, де починаються кордони іншого.

Куратор групи ПС 20001б,
Гассаб Оксана Володимирівна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook