Наталія та Міла Данілочкіни: шлях до роботи своєї мрії

13 грудня 2021 року
Київська школа економіки

Найважливіше питання, яке нас хвилює після закінчення університету, а інколи вже і під час навчання: як знайти першу роботу та як підготувати своє резюме і чим можна привернути увагу потенційного роботодавця.

На запрошення Київської школи економіки я та моя сестра Наталія, студентка 4 курсу факультету аграрного менеджменту, долучились до офлайн тренінгів Career Lab, що відбулись 30 жовтня та 04 грудня 2021 р.

До першої частини тренінгу "Career launch" за менторства викладачів програми Career Lab були залучені багато цікавих лекторів-практиків, таких як Олександр Кутовий (Senior Data Scientist у Klarna та співзасновник Ampersand), який поділився своїм досвідом роботи закордоном та розказав на що потрібно звернути увагу при виборі роботи своєї мрії, а саме: «Топ 3 навички у Вашій професії», «Топ 15 навичок 2025 року», але саме для нас, найцікавішими були ці чотири поради:
1. Інвестуйте у свій розвиток
2. Ставте чіткі цілі
3. Не будьте сором’язливими
4. Задавайте питання

У другій половині тренінгу, до нашої конференції доєдналися друзі з компанії Genesis - Інна Топчій та Михайло Карий. Вони поділилися з нами секретами вдалого резюме, та що потрібно казати для того, щоб вдало пройти скрінінг та співбесіду.

4 грудня 2021 р. ми взяли участь у другій частині тренінгу "Career Mindset", під час якого було піднято багато актуальних тем для сьогодення, але найактуальнішими з них, на мою думку студентки, були питання щодо подальшого вибору моєї карʼєри, а саме - як не зробити помилку у своєму виборі. На тренінгу була чудова гра-модель того як за 5 років досягти своєї цілі завдяки критичному мисленню.

  

 

А також в ігровій моделі ми почали обговорювати як саме людина здатна сприймати інформацію та приймати рішення. Звернувши увагу на те, як наш мозок може спотворити та переробити сприйняту нами інформацію, ми торкнулися теми «Поведінкова економіка" та її фундаторів Деніела Канемана та Амоса Твєрскі.

Це надихнуло нас не зупинятися на досягненому, а продовжувати розвиватися, чого і Вам радимо!

Людмила Данілочкіна, студентка 1 курсу,

Наталія Данілочкіна, студентка 4 курсу

факультет аграрного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook