14.12.2021 р. відбулося засідання кафедри ветеринарної гігієни імені професора А. К. Скороходька (он-лайн)

15 грудня 2021 року

На засіданні були присутні: зав. кафедри, доц. Кучерук М. Д., проф. Засєкін Д.А., проф. Захаренко М.О., проф. Якубчак О.М., проф. Ткачук С.А., проф. Шевченко Л.В., доц. Таран Т.В., доц. Галабурда М.А., доц. Кос'янчук Н.І., доц. Соломон В.В., доц. Михальська В.М., доц. Поляковський В.М., старший викладач Димко Р.О., асистенти Юстинюк В.Є., Гриб Ю.В., аспіранти Чеверда І., Нікітіна Л., Довбня Ю.

Перше питання, що розглянули під час засідання, було присвячено проведеним профорієнтаційнійним заходам у грудні 2021 р. Соломон С.В., Засєкін Д.А., Захаренко М.О. зазначили про методи проведення профорієнтаційної роботи та результати, які забезпечили зацікавленість у 212 та 211 спеціальностях факультету ветеринарної медицини.
НПП кафедри виступили про підготовку та проведення зимової екзаменаційної сесії, які зазначили про наявність проблем у деяких студентів щодо виконання вимог допуску до сесії та шляхи вирішення цих проблем.
Доцент кафедри Поляковський В.М. виступив про рейтингові показники НПП кафедри за 2021 р., який зазначив, що оформлено рейтинг згідно вимог.
Професор Якубчак О.М. - гарант програми виступила про стан готовності кафедри до акредитації ОНП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Вона зазначила про подання всіх документів на акредитацію у НАЗЯВО, про зустріч 16-18 грудня з експертною групою, про підготовку здобувачів вищої освіти, які навчаються за 212 спеціальністю тощо.
Завідувач каф. Кучерук М.Д. зазначила про необхідність створення бази відео лабораторних і практичних занять.

За результатами проведеного засідання кафедри ухвалили:
1. Прийняти до відома проведені профорієнтаційні заходи у грудні 2021 р.
2. Прийняти до відома інформацію про підготовку та проведення зимової екзаменаційної сесії.
3. Прийняти до відома інформацію про стан готовності кафедри до акредитації ОНП «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
4. Створити базу відео лабораторних і практичних занять.

Рішення прийнято відкритим голосуванням одноголосно.


Секретар кафедри                                Таран Т.В.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook