Відкриті лекції викладачами кафедри філософії та міжнародної комунікації проведено на високому професійному рівні

16 грудня 2021 року

Ось і підійшов до завершення осінній семестр 2021-2022 навчального року на кафедрі філософії та міжнародної комунікації гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України. Маючи минулорічний досвід, викладачі та студенти ефективно поєднували онлайн та офлайн заняття.
   Сучасний динамічний світ стимулює привнесення у практику навчання студентів нових форм і методів, які спрямовані на активізацію пізнавальної діяльності та підвищення інтересу до предмета. Саме лекція є важливою ланкою, доцільною формою організації навчання у вищому навчальному закладі в Україні. Її загальне призначення – формування у студентів орієнтовної основи для оволодіння знаннями, уміннями, навичками, їх позитивного ставлення до життєвих реалій, що вивчаються, смаку до науки і дослідницької діяльності. А відкриті лекції активізують творчу та професійну діяльність викладача, стимулюють безперервну фахову та загальну освіту, підвищують відповідальність за результати навчання і виховання студентів.
   Протягом І семестру на кафедрі філософії та міжнародної комунікації гуманітарно-педагогічного факультету у відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять НПП кафедри було проведено три відкриті лекцій: доц. Гейко С.М. з дисципліни «Логіка» для студентів 3 курсу гуманітарно-педагогічного факультету, доц. Кравченко А.Г. з дисципліни «Філософія» для студентів факультету інформаційних технологій та доц. Харчук О.О. з дисципліни «Основи приватних відносин» для студентів 2 курсу гуманітарно-педагогічного факультету.

 

  Всі відкриті лекції високо оцінили студенти, представники деканату, викладачі та завідувачка кафедри Валентина Культенко. Тож, НПП нашої кафедри проводять лекційні заняття на високому професійному рівні, з використанням новітніх технологій, мультимедійних доповнень, методів та прийомів унаочнення матеріалу, згідно останніх тенденцій.

Гейко С.М.,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації,
відповідальна за здійснення контролю за якістю прочитаних лекцій
від гуманітарно-педагогічного факультету

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook