Випускники київської школи № 13 шукають свій шлях у майбутнє в нашому університеті

16 грудня 2021 року

16 грудня 2021 р. дистанційно відбулася профорієнтаційна зустріч з учнями випускного класу київської середньої загальноосвітньої школи № 13 ім. Івана Хитриченка Богданом Марченком і Дашею Пристайко, які виявили бажання познайомитися з нашим університетом. Цю онлайн-конференцію провів професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого Віктор Трокоз за сприяння заступниці директора школи з виховної роботи Наталії Богатирьової, якій ми щиро вдячні.

У ході розмови майбутні абітурієнти отримали вичерпну інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, його історію, сучасність, спеціальності, культурно- та спортивно-масову роботу, життя студентів, а також про правила вступу. Було наголошено на важливості участі в олімпіаді для вступу на навчання  та підготовчих курсів до складання ЗНО.

Проф. В. Трокоз дав коротку характеристику кожному навчальному підрозділу нашого ЗВО і зупинився більш докладно на факультеті ветеринарної медицини. Школярі проявили інтерес до спеціальностей, за якими готує студентів факультет ветеринарної медицини, можливостей працевлаштування та інших питань навчання, які були висвітлені на зустрічі.

Насамкінець організатор зустрічі запросив присутніх на ознайомчу екскурсію по нашому університету, головні локації якої розташовані на факультеті ветеринарної медицини.

Бажаємо Богданові та Даші успішно закінчити навчання в школі та стати, як ми сподіваємося, нашими студентами.

 

Завідувач кафедри біохімії і фізіології тварин
ім. акад. М. Ф. Гулого, професор
Віктор Томчук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook