Відбувся випуск магістрів-заочників у ННІ лісового і садово-паркового господарства

18 грудня 2021 року
Київ, НУБіП України

Традиційно в середині грудня в ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбуваються випуски магістрів заочної форми навчання. Цьогоріч 87 випускників, які здобували освіту заочно, отримали омріяні дипломи. Кваліфікацію магістра лісового господарства отримали 62, садово-паркового господарства – 21, деревообробних та меблевих технологій – 4 особи. Варто відзначити, що 27 магістрів лісового господарства навчалися в міжкафедральній навчальній лабораторії на базі відокремленого підрозділу НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут». Окрім того, серед випускників магістрів садово-паркового господарства завершив навчання і, незважаючи на пандемію, прибув на випуск громадянин Грузії – Автанділ Чітішвілі.


Розпочалося свято зі звернення до усіх випускників т.в.о. директора ННІ лісового і садово-паркового господарства Олександра Совакова, який побажав випускникам подальшого кар’єрного зростання і повертатися до університету вже як меценати та роботодавці. Директор ННІ Петро Лакида, який, незважаючи на відпустку, приєднався до урочистостей, подякував випускникам, що обрали наш університет для навчання, побажав випускникам високих професійних досягнень, завжди пам’ятати про свою «Альма-матер» і закликав постійно навчатися й розвиватися й надалі.


Завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Олена Пінчевська відзначила високий рівень захистів кваліфікаційних магістерських робіт деревообробників і побажала всім бути здоровими й успішними.


До привітань і настанов випускникам долучився також Голова товариства лісівників України, завідувач кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Юрій Марчук. Далі настала найочікуваніша й хвилююча для випускників мить – вручення дипломів! Причому це відбувалося під бурхливі оплески магістрів, їхніх рідних та викладачів ННІ.

Найкращі вітання й побажання випускникам освітньої програми «Садово-паркове господарство» висловила завідувач випускової кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Олена Колесніченко.


Завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Олена Пінчевська привітала випускників та вручила дипломи випускникам спеціальності "Деревообробні та меблеві технології"

Т.в.о. директора інституту Олександр Соваков вручив дипломи випускникам спеціальності "Лісове господарство".


Високих професійних досягнень, міцного здоров’я, миру, достатку й удачі, шановні випускники!

Заступники директора ННІ
В. Свинчук, О. Сошенський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook