Майстер - клас по створенню Вебанімацій

16 грудня 2021 року

2 грудня під патронатом Жашківської міської ради та відділу освіти доцент кафедри інформаційних систем і технологій Мокрієв Максим Володимирович провів вебінар Створення Вебанімацій, але по різноманітним причинам в ньому не змогли прийняти участь більшість учнів, які висловлювали необхідність його проведення. Тому на прохання учнів та викладачів з 10 години 16 грудня Максим Володимирович в режимі онлайн з використанням програмного забезпечення Cisco Webex повторно провів майстер-клас по створенню Вебанімацій.

Ранній час дав можливість залучити до практичної роботи по створенню вебанімацій учнів, які знаходились в комп’ютерних класах міста Жашків (середні школи № 1 та № 3), Бузівської та Соколівської середніх шкіл.

Разом з доповідачем практичні завдання виконували до 50 учнів, які пройшли всі етапи побудови по створенню вебанімацій.

  

 

 

В роботі вебінару прийняли участь методист відділу освіти Петрик Інна Павлівна та керівники інших шкіл Жашківської адміністративно-територіальної громади, що передбачає розширення контингенту учасників наступних вебінарів, потреба в яких необхідна для ознайомлення учнів з основними складовими фахівця-професіонала в ІТ-галузі.

Садко М.Г., доцент кафедри інформаційних систем і технологій

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook