Онлайн-зустріч із на тему «Інновації в ресторанному бізнесі»

3 грудня 2021 року

    3 грудня члени гуртка «Ресторатор» долечились до онлайн зустрічі «Інновації в ресторанному бізнесі» яку проводив Дмитро Грибинюк. Пан Дмитро багато років працював у закладах ресторанного господарства на позиціях су-шефа, шефа, завідувача виробництвом. Отримавши величезний професійний досвід у 2015 році Дмитро розпочав підприємницьку діяльність з кейтерингу та виробництва товарів для HORECA. Сьогодні пан Дмитро є засновником та керівником компанії «Partyposud» https://partyposud.ua/, основним напрямком роботи якої є виробництво посуду та витратних матеріалів для кондитерів. Посуд виробництва «Partyposud» широко використовується кейтеринговими компаніями та закладами ресторанного господарства.

    Основною метою зустрічі було:
    - дискусія щодо запровадження інновацій в ресторанному бізнесі;
    - алгоритм розробки та виводу на ринок нового продукту.

    Під час зустрічі пан Дмитро виклав дуже цікаву та корисну інформацію про алгоритм розробки промислового товару, харчової продукції та послуги, доповнюючи розповідь практичними прикладами з власного досвіду.
     Здобувачі вищої освіти висловлюють щиру подяку Дмитру Грибинюку. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

Світлана Попова,
керівник гуртка "Ресторатор"

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook