Результат проміжної атестації - основна тема кураторської години в групі АІ-2104ст

4 листопада 2021, 23:09
   Куратори–педагоги, які постійно спілкуються з студентами, закріпленими за ними, різнобічно впливають на них і водночас працюють за предметною системою. Тобто, крім викладання певного предмету він дбає про об’єднання зусиль викладачів, які працюють в певній групі, координацію їхніх вимог для поліпшення результатів виховної та навчальної роботи з студентами групи.
  У своїй діяльності куратор тісно пов’язаний з іншими працівниками навчального закладу: адміністрацією, викладачами, бібліотекарями, медичними працівниками та ін. Тому кураторами призначаються найдосвідченіші викладачі-вихователі. Діяльність куратора урізноманітнює, пожвавлює виховну роботу в групі, особливо в колективі старшокурсників, спрямовує їх на диференціацію та індивідуалізацію виховання, на ширший і глибший вияв здібностей та уподобань студентів.
Кураторська година групи АІ-2105 ст була проведенна в дистанційному режимі та із залученням декана факультету Братішка В'ячеслава В'ячеславовича.

   Основним питання зустрічі було обговорення результатів проміжної атестації студентів. А саме показники низької активності в освітньому процесі деяких здобувачів вищої освіти, що не змогли якісно опрацювати семестровий матеріа. За звітом заступника декана 15 студентів невчасно виконують розрахункові, практичні та курсові роботи, мають близько 70% неатестестацій.

   Студенти пояснили, що основні негаразди в опануванні навчального матеріалу пов’язані з тимчасовими підробітками, а також з особливостями сприйняття інформації під час дистанційної форми навчання.

   Студенти пообіцяли, що до початку екзаменаційної сесії активізують роботу, щодо ліквідації заборгованостей з освоєння навчального матеріалу.
   Куратор групи Ачкевич Оксана Миколаївна взяла на себе зобов’язання щоденного моніторингу діяльності боржників, контролю виконання ними практичних та курсових робіт.
   Декан побажав студентам вдалого складання семестрового контролю та виразив свої сподівання, що заборговвності будуть закриті.

 
Куратор групи АІ-2105ст Ачкевич Оксана
 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook