26-28 листопада запрошуємо до участі в міжнародній науково-практичній конференції «Теоретичні та інноваційні розробки з генетики, розведення та біотехнології відтворення тварин»

26 листопада 2014, 8:22
Національний університет біоресурсів і природокористування України

26-28 листопада 2014 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбудеться міжнародна науково-практична конференція «Теоретичні та інноваційні розробки з генетики, розведення та біотехнології відтворення тварин», присвячена 110-й річниці з дня народження професора М.М. Колесника.


Під час конференції планується обговорення наукового доробку вченого у контексті сучасного розвитку генетики. Програмою також передбачено розгляд актуальних питань розведення, селекції та біотехнології відтворення тварин. Ще один напрям — вплив паратипових факторів на підвищення ефективності селекційного процесу.


За результатами роботи конференції буде виданий збірник статей «Науковий вісник НУБіП України» (серія «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»), який є фаховим у галузі сільськогосподарських наук і включений до міжнародної наукометричної бази даних РИНЦ.


Детальні умови участі, контакти та вимоги до публікацій містяться в інформаційному листі.



 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook